Mainframe2004

Belangrijkste familie-gebeurtenissen van 2004:

15 dec Matthijs 1 jaar!

<<klik hier>>

1 okt Een eerste bijeenkomst op de Lage Vuursche van alle Heken en aanverwanten als een begin wat mogelijk een traditie zal worden, enerzijds ter nagedachtenis van hen die zijn heengegaan en anderzijds om elkaar toch weer eens te zien en te spreken.
14 jun IN MEMORIAM

Zo kort na het overlijden van opa Jan is tot onze droefenis hedenmorgen, om ca. 4 uur onze tante Griet Heek op de leeftijd van 88 jaar door een hartfalen getroffen en daarna vrij snel overleden. Zie ook de rouwkaart <<click hier>>   

9 mei
Open huis in Haarlem.
Omdat Arjan op 9 mei 28 jaar wordt, en dan al zo'n vier maanden in zijn eigen huis woont, en omdat het dan waarschijnlijk toonbaar is, geeft hij open huis op zaterdag 8 en zondag 9 mei. Twee dagen, omdat het een knus huisje is waar niet teveel mensen in passen. Het plan is op zaterdag de familie te ontvangen, en op zondag de luidruchtige vrienden, maar dat is maar een plan. Wil je meer weten, kijk dan ook eens op www.arjanheek.nl tot ziens!

PS Als je alvast iets wilt zien van het huisje klik dan <<hier>>

18 apr

Inge wordt 30 en Susanne 20 ..... een feestje dus, het was lekker druk. 

28 maa Matthijs, de jongste telg in de familie, groeit als kool
Meer van Matthijs zien? <<click hier>>
18 maa De dag dat opa Jan 90 zou zijn geworden zetten Koos, Fenny en Annet met aanhang de traditie voort en gaan eten in de Goudreinet (voor Jan en z'n aanhang was het even te ver voor een doordeweekse avond)
18 feb Miep bereikt de leeftijd van 55 jaar.
10 jan

Allen waren het eens: de begrafenis van opa Jan was waardig.


Hij ruste in vrede.

<<LAATSTE GROET>>

6 jan Zijn hart ging snel achteruit, zijn lichaam kon niet meer. Diep bedroefd moesten wij accepteren dat het zo niet verder kon. Opa Jan is vanavond overleden.
<<CLICK HIER>>

MEER VINDT U OP DE VORIGE PAGINA'S << KLIK HIER >>


of maak gebruik van ons GASTENBOEK

This page was last updated on 08-03-2017 .