Belangrijkste familie-gebeurtenissen:
in  2023

datum wat, wie en waar?
01 okt Pannenkoeken 1 oktoberEen zondag is dus voor de vele familieleden een gelegenheid om in het pannenkoekenhuis in Lage Vuursche bij elkaar te komen in het kader van de herinnering aan tante Griet die op deze dag jarig was. Dit keer waren we met wel een heel grote groep tot frustratie van het pannenkoekenrestaurant omdat we bijna 2 uur lang diverse tafels bezet hielden.
02 sep Romantische StrasseDan zijn de schoolvakanties afgelopen en gaan Jan en Miep op reis met de caravan richting Romantische Strasse. Onderweg worden diverse bekende steden bezocht zoals Wertheim, Würzburg, Augsburg en natuurlijk met als hoogtepunt het slot Neuschwanstein. Vervolgens wordt dan nog een bezoek gebracht aan de Watervallen van Schaffhausen in Zwitserland. Na 3 weken toeren is het dan weer fijn om heelhuids thuis te komen.

07 jul Geboren HannahEn mooi op tijd is dan in de kraamkliniek van het UMC geboren: Hannah, dochter van Susanne en Floris. De twee eerdere dochters van Floris zijn er maar wat blij mee en vertroetelen haar de hele dag.
24 jun Camping Tussen Hemel en Aarde GroenekanOmdat Susanne begin juli zal bevallen besloten Jan en Miep om in de buurt van Utrecht te gaan kamperen. Zij hadden tijdig een fraaie plaats gereserveerd op natuurcamping "Tussen Hemel en Aarde" op ca. 2 km afstand van Susanne. Omdat het redelijk goed weer was kon Jan diverse fietstochten maken door de bossen van de Lage Vuursche maar werden ook diverse uitstapjes gemaakt naar shops en er werd zelfs met de Suus en aanhang een boottocht op de Loosdrechtse plassen gemaakt. 
28 mei Rijksmuseum VerrmeerJan en Miep bezoeken deze 1e Pinksterdag het Rijksmuseum in AMsterdam omdat dit de laatste kans was om de Vermeer tentoonstelling te bewonderen.
27 mei Feestje RenskeEen tuinparty bij Renske en Robin in Beekbergen. Hun zoontje Jack groeit als kool. Tante Fenny is er maar wat druk mee.
29 apr MoezeltripAlhoewel het nog steeds fris is rijden Jan en Arjan op hun motoren naar Bernkastel-Kues voor een verblijf in een appartement aan de Moezel om daar vervolgens in het prachtige Eifel-gebied de nodige rondjes te rijden. Al rijdende bezoeken zij onder meer de Nürburgring en doen de laatste dag nog een sight-seeing in Trier.
11 apr Wim van NielOp 4 april overleed Wim, de man van Rineke, op de leeftijd van 77 jaar. Vandaag werd hij, na een uitvaartdienst in de Katholieke kerk, begraven op het kerkhof van Oud-Beijerland.
09 apr Pasen 2023Zoals elk jaar wordt vandaag, 1e Paasdag, een uitgebreide brunch geserveerd en aangezien het gezien steeds groter wordt is nu een extra tafel nodig om een ieder een plaatsje te geven.
25 feb MotorbeursTraditiegetrouw begeven Jan en Arjan zich weer naar de Jaarbeurs in utrecht om daar tussen de duizenden motorliefhebbers zich te vergapen aan het vele bling-bling van nieuwe en oude motoren.
24 feb In 1983 eindigde Jan's dienstverband met Infonet Automation Services BV en begon hij samen met zijn collega Jim het softwarebedrijf Dynaflow Software Systems BV. Vandaag was op Jan's initiatief een reünie in café De Magere Brug waar hij met zijn oud-Infonet-collega's Jim, Martin, Jens en partners kon bijpraten en herinneringen ophalen.
19 feb Musical AlladinMiep is jarig en tracteert het gezin op een gezellige middag door een bezoek aan de Musical Alladin in het Circustheater te Scheveningen.
12 feb Arjan bezoekt het ouderlijk nest en nodigt zijn moeder uit voor een stevige wandeling over het Kerkepad, modderig pad dwars door de Eilandspolder.Rondje Kerkepad
1 jan

Een heel goed 2023 gewenst !

MEER VINDT U OP DE VORIGE PAGINA'S << KLIK HIER >>

This page was last updated on 11-02-2024 .