Belangrijkste familie-gebeurtenissen:

 

Jan op vakantie 2006

Jan heeft met zijn motor een reis van ruim 5 weken gemaakt langs de kusten van België, Frankrijk, Spanje en Portugal. Enkele plaatsen waar hij op bezoek is geweest zijn: Ostende, Dieppe, Etretât, Mont St. Michel, Nantes, Pau, Lourdes, Pamplona, Al Coruna, Cape Finisterre, Santiago de Compostella, Porto, Batanja, Fatima, Lissabon, Cape St. Vincente, Lagos, Alvor Albufeira, Huelva, Matalascañas, Sevilla, Cordoba, Cuidad Real, Madrid, Zaragozza, Huesca, Andorra, Millau, en toen .....................

Hier een fraai uitzicht aan de Noordkust van Spanje.

En dan natuurlijk via Santiago de Compostella waar hij zijn neef Bernard Groen opwacht op het grote plein voor de wereldberoemde kathedraal.

En dan natuurlijk een paar dagen in Lissabon!

Om tenslotte op het meest ZO-puntje van Europa te verblijven Cabo St Vincente

Hier is ie op het meest zw punt van Europa, Cabo de St Vincenze in Portugal

na een paar dagen strand weer terug via Sevilla, Cordoba, Siudad Real, Toledo, Madrid, Zaragosa, Andorra en dan in Frankrijk naar het viaduct van Millau.

in de buurt van Florac in de Cevènnes...op zijn thuisreis in het zuiden van Frankrijk is hij bij het inhalen van een vrachtwagen van de weg geraakt en moest de ANWB eraan te pas komen om de motor terug te brengen naar Nederland. 

Een Frans echtpaar bood spontaan hun logeerkamer aan in hun woning...... Le Chateau de Salgas (zij huurden daar een gedeelte, de kasteelheer zelf was een oude man en een deel was onbewoonbaar).

Jan kwam dus met de trein terug. Wel schade aan de motor maar zelf had hij alleen een dikke voet. 

(nog wel even een dagje in Parijs rondgewandeld met zere voet).

Wil je een compleet verslag bekijken..(heb je wel een snelle kabel-internet verbinding nodig)  <<klik hier>>