Belangrijkste familie-gebeurtenissen:

 

Het was een gure avond, de 18e januari 2008 maar op uitnodiging van Susanne konden familieleden een spetterende show van LIZ, het Utrechts ensemble voor muziektheater, zien. Uit de afgelopen 7 producties werden diverse leuke scene's herhaald. Onder ander uit Anatevka, uit West Side Story, Blood Brothers, De bloedige barbier, e.a. Kijk maar eens naar de plaatsjes.

 

Op 8 juni 2007 verzorgde LIZ, het Utrechts ensemble voor muziektheater, de openingsvoorstelling van het Utrecht's Amateurtoneel festival. Onze Susanne is één van de spelers in dit muzikale hoogstandje. Van 14 t/m 17 juni trad het gezelschap op in theater Kikker te Utrecht. 


Het stuk wat opgevoerd werd heet Blood Brothers.  Blood Brothers is een musical waarin ontroerende momenten en mooie liedjes in hoog tempo worden afgewisseld met actie en veel humor. Samen met de kenmerkende speelstijl van LIZ is deze Broadway- en West End-klassieker er één die u niet mocht missen!

Op onderstaande foto staat Suus in het midden.

 

Naar aanleiding van haar optreden heeft Suus de Liz d'Or gewonnen, een soort Televizierring binnen de groep, een (snoeilelijke) ring maar met een hele mooie waarde die de winnende speler van het vorige jaar door moet geven. de winnaar van vorig jaar (mevrouw Jonkers) heeft hem dit jaar aan Susanne gegeven als waardering voor haar inzet, groei, spelprestaties en natuurlijk volgens de bijbehorende kleine lettertjes die Susanne voor volgend jaar moet hanteren. Suus is er onwijs trots op en zal dus zeker nog een keer met LIZ in het theater staan.

 

West Side Story

Susanne treedt op tijdens de

te Utrecht

Wanneer: Zaterdag, 8 oktober 2005


LIZ, Utrechts ensemble voor muziektheater uit Utrecht

aanvang 13.00 uur en 16.30 uur in de grote zaal van het Akademietheater

Deze versie van ‘West Side Story’ gaat over de clash tussen twee culturen, uitgevochten door jongeren op straat die in de steek worden gelaten door een zich afzijdig houdende overheid. Jonge explosieve mensen, die hun hart volgen in het gevecht en in de liefde. Ongeleide projectielen die hun weg proberen te zoeken in de chaos van een grote stad.

‘West Side Story’ is geen feel good musical. Het loopt immers niet goed af met de geliefden in het verhaal. LIZ speelt het echter met humor en een uitgelaten speelstijl die kenmerkend is voor het gezelschap.

Spel: Harmke Bekkema, Natalie Burgers, Lisa Donia, Quirine Donia, Alex Douma, Susanne Heek, Ruben van Keken, Judith Klaasse, Remco Kole, Camiel Meijneken, Paul Noothout, Michal Oppenheim, Marije Rozendal, Michiel Rozendal, Fokke Uiterwaal, Marc van der Wiel
Regie: Frank Meijers
Tekst: Arthur Laurents, Leonard Bernstein, Stephen Sondheim, Jerome Robbins
Vertaling: Koen van Dijk
Choreograaf: Maryline Liabeuf
Productie: Lisa Donia, Michal Oppenhei, Marije Rozendal, Remco Kole
Techniek: Martijn Hisschemöller
Vocale leiding: Carlijn Stolten
Muzikale leiding: Bouke Feleus
Decor: Frank Meijers
Orkest: Karlijn van Engers, Jayne Hehir, Tatien van Herpen, Carla van Kassel, Marcel Kwa, Sander Loog, Frank Olde Hartman, Santiago Perez Aldeguer, Elisa Vazquez Doval

Genomineerd voor de provincie Utrecht

Selecteur: Jolanda Kamphuis:
‘Ik heb voor ‘West Side Story’ gekozen vanwege de humor en het enthousiasme van de spelers. Het is een heel verfrissende voorstelling waarin prachtig wordt gespeeld en gezongen.’