Mainframe2005

Belangrijkste familie-gebeurtenissen van 2005:

23 okt Matthijs was met z'n ouders een weekendje naar z'n oom en tante in Duitsland... bij z'n neef Melle. Kijk eens hoe hard die jongens groeien <<click hier>>
21 okt  Eerst wil ik ff vertellen dat we er 2 nieuwe paardjes bij hebben, 2 veulens, dit zijn 2 merries, een Shetlanderveulen en een New-Forestveulen, het grote veulen heet Fever en de kleine Spirit.
Wil je ze zien? <<click hier>>

groetjes van Esly

 

20 okt

Iedereen mag het nu weer weten......
Inge en Robert verwachten 10 maart 2006 hun tweede kindje !!!! 
Wil je al een fototje zien.....<<click hier>>>
8 okt

Gaat Susanne nu echt doorbreken in de musical ?
zaterdag 8 oktober deed zij weer mee met de West Side Story
een door de stad Utrecht genomineerde voorstelling
van LIZ Utrechts ensemble voor muziektheater
Zij kregen een extra Tony Award voor "gevoelige scenes"

1 okt Op deze geboortedag van wijlen tante Griet (en van Ellen) waren de diverse Heken weer in het pannenkoekenhuis te Lage Vuursche. Mede gezien de folkloristische dag aldaar was het een erg leuke middag. Tot volgend jaar maar weer?
27 aug Carla & Fenny hebben zich vandaag in Marialust te Apeldoorn in het écht verbonden. Het echte feest zal pas plaatsvinden als de verbouwing van hun "IJsselhuis" voltooid is.Op zaterdag, Om 15:00 uur was een select gezelschap aanwezig om getuige te zijn van hun verbintenis in het écht door een ambtenaar van de burgerlijke stand.
15 aug Arjan is met Michiel begonnen aan een vakantie door middel van vliegtuighoppen door Europa. Eerst naar Genève in Zwitserland, dan per trein naar Florence. Dan weer met het vliegtuig naar Berlijn en vervolgens via Stockholm of zo naar Amsterdam terug.
06 aug Jan is eventjes met zijn nieuwe Goldwing naar de Côte d'Azur heen en weer gefietst..... kijk die uitslover daar eens staan in de Franse Alpen.... <<klik hier>>
01 aug Susanne heeft besloten om een half jaar als stagiair bij een literaire uitgeverij in Amsterdam te gaan werken. Dat valt nog niet mee, vroeg uit bed, 1,5 uur reizen, 8 uur werken, weer 1,5 uur reizen, eten koken  en dan ook nog studeren..... er blijft zo wel erg weinig tijd over voor de leuke dingen des levens.
24 jul Het was weer eens ouderwets gezellig tijdens het verjaardagsfeestje van Jan. Zelfs zijn broer Koos was met zijn boot naar De Rijp gevaren.... al met al kon hij net onder de brug door en paste het schip nauwelijks in het haventje. 
16 jul

Alhoewel Robert vandaag jarig was heeft Arjan de eerste opnamesessie in een geluidsstudio doorgebracht voor de productie van een CD met het werk van de band waar hij als drummer in speelt: ALEX..... Binnenkort hoop ik jullie hier een fragment te kunnen laten horen en kun je de CD bestellen!

14 jun

Susanne treedt op in West Side Story in Theater Kikker te Utrecht

LIZ staat erom bekend een geheel eigen gezicht te geven aan bestaande producties. Dit geldt zeker ook voor deze nieuwe productie. Klik hier voor de visie van de vaste regisseur Frank Meijers op de musical West Side Story, gespeeld door LIZ.

3 jun Ome Wim (man van Rineke) is getroffen door een ernstig hartinfarct, zijn toestand is nog steeds zorgwekkend maar hij lijkt het te overleven, meer weten? BEL ons dan!
27 apr Matthijs loopt als een kievit ... zie enkele recenter foto's <<klik hier>>
26 apr Tante Jeanne heeft de heupoperatie in het Gooi-Noord ziekenhuis goed doorstaan en moet nu langdurig revalideren; als het goed gaat mag ze rond de 10e mei terug naar haar eigen appartement in de Johanneshove te Laren NH

MEER VINDT U OP DE VORIGE PAGINA'S << KLIK HIER >>


of maak gebruik van ons GASTENBOEK

This page was last updated on 25-05-2018 .