Belangrijkste familie-gebeurtenissen:

in 2010 
datum wat, wie en waar?
5 dec 2010 Sinterklaas is langs geweest in Middenbeemster, toevallig waren oma, opa, Arja en Suus aanwezig en konden ze getuige zijn van een overdaad aan kadootjes voor Matthijs en Yannick en later op de avond van de soms zeer creatieve verpakkingen van een geschenk namens de Goedheilige. De gedichten waren weer ellenlang met de nodige toespelingen. Het begon die avond natuurlijk eerst met de bekende hutspot van peen en uien.
9 okt 2010

Als je de smaak te pakken hebt van een GL1800 en je bent nog een dagje aan het toeren dan rij je ook wel eens langs een motorzaak, zo ook deze dag. In Andijk bij Sturgis Motoren staan 3 rode GL1800 op een rijtje, de een nog meer blinkend dan de ander. Afijn, je doet quasi geÔnteresseerd en vraagt wat hij voor je GL1500 uit 1993 wil geven. Blijkt een hele goede inruilwaarde op te brengen en je krijgt ook nog eens een aardige korting en een jaar garantie. Nou daar kon Jan dus geen nee tegen zeggen en nu rijdt hij op dit monster .... volgend jaar naar Dubrovnik (samen met zijn motormaat Paul uit Zaandam). 

3 okt 2010

Heden, 3 oktober 2010, is om 13:28 uur geboren:

Lucas Jacobus Heek

gewicht 3,8 kg, lengte 52 cm,
zoon van Renť en Josine Heek -  Borghuis,
kleinzoon van Koos en Marijke Heek

17 sep 2010 Na vele jaren gewoon samen te hebben gewoond, vroeg Alex van Niel vorig jaar op het Sint Pieterplein in Rome aan Inge of zij met hem wilde trouwen. Nou had zij daar al een tijdje op gehoopt dus was er een volmondig ja en vandaag was het dan zo ver. In aanwezigheid van familie en vrienden werd het een fantastische bruiloft daar in Helmond. Eerst in Het Kasteel met een leuke speech van de ambtenaar van de burgerlijke stand en vervolgens met een uitgebreide mis in de RK-kerk. Na afloop een Brabantse koffietafel en toen barstte het feest los en duurde tot in de kleine uurtjes.

Dat zij maar lang en gelukkig samen mogen leven!

28 aug 2010 Hoera, Susanne is weer veilig en heelhuids terug van haar 10 maanden wereldreis. Via Zuid-Afrika, AustraliŽ, Nieuw_Zeeland, Thailand en MaleisiŽ is ze weer terug in ons koude kikkerlandje. Op Schiphol werd zij door familie en vrienden uitbundig begroet. Hoe zij de laatste weken doorbracht kun je nalezen op

<<Susanne op reis>>  

En wil je haar foto's zien? <<klik hier>>

19 aug 2010 Jan, Inge en de kids gaan, deels fietsend, naar een ideaal plekje langs het Noordzeekanaal want Sail2010 komt voorbij. Aan de waterkant gezeten aanschouwen zij een oneindige vloot van schepen. Na enkele uren zijn ze gaar, zowel door de zonnebrand als door de vele indrukken dus fietsen ze weer deels terug (rest met de fietsen in de auto).
2 aug 2010 Het is vakantie dus zoals gewoonlijk passen opa en oma op Matthijs en Yannick. Dat doen ze het liefst buitenshuis dus reisde het gezelschap al vroeg naar Diergaarde Blijdorp bij Rotterdam. Het was een heerlijke maar vermoeiende dag.

Jullie krijgen de groeten van Bokito.

16 aug 2010 Suus zit nu op ťťn van de mooiste eilanden in het zuidwesten van Thailand: Koh Phi Phi. Zij gaat de 18e augustus nog even voor 10 dagen naar MaleisiŽ, naar de hoofdstad Kuala Lumpur . Op de 28e vertrekt ze dan eindelijk huiswaarts om via Londen naar Nederland te vliegen. Ze komt met vlucht BA0442 om 20:10 op Schiphol aan.
Wij wachten haar dan zeker op.... jullie ook?
30 jul 2010 Een koopje of toch de kat in de zak? Hoe het ook zij, Jan koopt een GL1800 tegen een zacht prijsje maar moet na een maandje rijden toch constateren dat deze fiets niet helemaal voldoet. Ook blijkt zijn GL1500 die hij vervolgens te koop had gezet, niet tegen een redelijke prijs verkoopbaar. Om niet met twee fietsen te blijven zitten zet hij de zwarte bling-bling GL1800 te koop..... binnen 24 uur met een kleine winst verkocht!
24 jul 2010 Jan werd 64 en vond het best een feestje waard. Ruim 20 gasten kwamen naar De Rijp om aldaar in het zonnetje te genieten van een drankje en een hapje (van de bbq) en een ijsje toe. Kortom, een hele aangename middag!

 

26 mei 2010 Het grote avontuur gaat weer beginnen: Jan rijdt met zijn Goldwing naar Kiev in OekraÔne. Wil je zijn reis volgen dan kan dat op zijn weblog <<klik hier>>

24 mei 2010

Suus heeft in Auckland via internet een jongen uit Amerika ontmoet die ook voor drie weken een busje wilde huren om in Nieuw-Zeeland het noordereiland rond te rijden. De eerste week zit erop en ze zijn zo ver mogelijk naar het noorden gegaan, Cape Reinga. In haar e-mail zegt ze: " Het was heel mooi, vandaag helaas veel regen, maar we hebben voornamelijk gereden dus dat kwam niet heel slecht uit. Morgen willen we naar de Coromandel rijden, maar er is een storm voorspeld dus misschien moeten we het iets meer landinwaarts proberen. Nu zijn we bij een vriend van de Amerikaanse jongen die in het plaatsje Orewa woont."

Op verzoek van haar heb ik een klein filmpje gemaakt met in de hoofdrol onze Tara (ook wel Toos genoemd)

 

 

25 mrt 2010 Susanne is inmiddels al weer sinds 25 januari in AustraliŽ. Ze reisde langs de kust van Sydney naar Melbourne en daar vandaan met het vliegtuig naar Alice Springs in het midden van de woestijn. Vervolgens reisde ze met openbaar vervoer door naar het noorden om via Darwin weer een vlucht te nemen naar Cairns. Daarvandaan richting Airlie Beach om daar op de boot te stappen naar het paradijs op aarde: Whitsunday Islands bij het Great Barrier Reef, kijk maar hoe dat er uit ziet <<klik hier>>  . De komende week reist ze door naar Sydney om daar wellicht met een tijdelijk baantje nog enkele weken wat reisgeld te verdienen. Op 24 april vliegt ze dan door naar Auckland in Nieuw-Zeeland om daar nog eens drie maanden rond te trekken.

Lees haar verslagen en de reacties op <<Susanne op reis>> Wil je haar foto's zien? <<klik hier>>

20 feb 2010 Miep werd eergisteren 61 maar vond dat geen aanleiding voor een feestje. Wel wilde ze met het gezin op deze zaterdagavond een pannenkoekje prikken in Middenbeemster. Met soep vooraf en (sterrenregen)ijs en koffie toe werd het toch nog een beetje feestelijk gebeuren. Voldaan keerde een ieder na afloop huiswaarts. 
1 feb 2010 Susanne is ver weg en toch is ze vandaag officieel verhuisd. Haar appartement in Utrecht is verkocht.
Wil je haar nieuwe adres? Neem dan even contact met ons op <<klik hier>>
14 jan 2010 En als je wilt weten hoe het met Tara gaat..... die slaapt zo! 

Geen nadere toelichting nodig.
12 jan 2010 Als je je afvroeg waar Susanne deze dagen uithangt..... wel hier is ze.

Lees haar verslagen en de reacties op <<Susanne op reis>> Wil je haar foto's zien? <<klik hier>>

 

1 jan 2010

Het Kerstdiner zit er weer op, het vriest en er ligt sneeuw, de hond en kleinkinderen vinden het fantastisch, Suus zit veilig in Kaapstad, de klok slaat twaalf en we steken wat siervuurwerk af, we kussen elkaar en de buren en drinken nog een glas. Kortom, een decennium is voorbij en we beginnen vol goede voornemens aan het volgende.

Een heel goed 2010 gewenst !

MEER VINDT U OP DE VORIGE PAGINA'S << KLIK HIER >>


of maak gebruik van ons GASTENBOEK

This page was last updated on 08-03-2017 .