Belangrijkste familie-gebeurtenissen:

in 2011
datum wat, wie en waar?
31 dec 2011 Het miezert buiten, de jeugd is al de hele dag bezig met knalwerk, de oliebollen staan al weer op tafel en de laatste hits van de top2000 klinken door de kamer. Buiten is het 12 graden als we weer één van de warmste jaren ooit uitgaan.

We wensen jullie allemaal een HEEL GEZELLIGE JAARWISSELING EN EEN GEZOND 2012 ! 

25 dec 2011

Een rustige Kerst zou het worden, maar het werd toch spannend. Jan kreeg z.g. angina pectoris klachten (pijn op de borst), ze zakten wel af maar het bleef rommelen. Dinsdag na de Kerst toch maar even bij de cardioloog in het Medisch Centrum Alkmaar langs en hij moest meteen blijven. Donderdag's kreeg ie een stent en vrijdag's was ie weer thuis. Zijn hart is daarmee weer helemaal op orde en hij kan er dus weer eventjes tegen aan.  

17 dec 2011

Het zijn drukke tijden, Matthijs was de 15e jarig maar viert zijn verjaardag de 18e, toch ging het gezin met de opa Adrie en oma's Gerda en Miep uit eten in Noordeinde. En op deze zaterdag moet Yannick aantonen dat hij zijn hoofd boven water kan houden door het afleggen van de proeve voor het Diploma A. En ja hoor, hij is geslaagd! 

4 dec 2011

Ook dit jaar waren er de nodige surprises en gedichten bij het vieren van Sint's verjaardag. Dit keer te Middenbeemster maar natuurlijk eerst gezamenlijk een stevige hutspot eten met pepernoten toe. De kleinkids worden eerst met (te veel) cadeaus overladen en als zij uiteindelijk voldaan op bed liggen, gaat de rest over tot het voorlezen van de gedichten en het uitpakken van de (soms smerige) surprises. En als ieder dan net datgene gekregen heeft wat hij/zij niet verwachtte, is het al gauw na middernacht als een ieder zich weer huiswaarts spoedt.

17 nov 2011 Sophie van Niel, dochter van Alex en Inge van Niel, werd vandaag gedoopt in de St. Jozefkerk te Helmond. Een flink aantal familieleden was getuige van dit heuglijke feit. Zoals gebruikelijk, heeft Jan van het hele gebeuren een videoverslag gemaakt. Mocht je belangstelling hebben, neem dan contact met hem op.
2 okt 2011 Renske was de 28e september jarig geweest en had voor vandaag de familie uitgenodigd op haar verjaardagspartijtje in Beekbergen. Het was warm, we dronken en aten wat en zus Esly liet nog even hoe zij met haar paard over de nodige rijvaardigheid beschikte.

 

1 okt 2011 Op deze warme zaterdag met volop zon zijn meerdere familieleden weer bijeen in de Lage Vuursche voor onze jaarlijkse "Griet-herdenking" wat zoveel wil zeggen dat we gezellig bijpraten onder het genoegen van een drankje en hapje (pannenkoek). Deze keer was ook Fijtje uit de Beemster en haar man Chris weer van de partij.

  

Op de linker foto het clubje, rechts onze Robert met een magic bril, 't zal je familie maar zijn !

27 sep Arjan heeft besloten om - naast zijn part-time werk - wederom te gaan studeren en wel om zijn master-titel te behalen op het gebied van onderwijskunde. We wensen hem veel succes bij deze pittige studie.
29 jul 2011

Een weekje oppassen i.v.m. de schoolvakanties wordt opgelost door met de caravan en de kleinkinderen op een camping te gaan staan in de Achterhoek. En laat het nou prachtig weer zijn dus wordt er gezwommen, gewandeld, gewinkeld, gefietst, geskelterd enz. Kortom, een heerlijke korte vakantie. En natuurlijk valt er ook een enkel buitje maar dan wordt het binnen gezellig door een potje kaarten (pesten) of, zoals op de foto, door het voorlezen van een kinderboek. De laatste dag gaan we nog even naar Emmen om aldaar in Aquarena te zwemmen en aansluitend het Emmer Dierenpark te bezoeken.

24 jul 2011 Vandaag is Jan 65 geworden en dat moest gevierd worden. Met meer dan 30 familieleden en vrienden werd het een gezellige boel boven De Walvis in De Rijp. De spelletjes, een "à capella" gezongen "Oh, oh, Jan Heek" en het prima door de kok verzorgde warme/koude buffet met diverse hartige hapjes, hebben zeker bijgedragen tot de feestvreugde.


20 jul 2011 De vrijer van Suus, Mike uit Nieuw-Zeeland, is een drietal weken op vakantie in Nederland. Nu had Suus niet zoveel vakantiedagen dus moest Mike zichzelf redden. Miep en Jan hebben hem daarom een dagje meegenomen om enkele toeristische hoogtepunten te bezoeken zoals slot Haarzuilens, de molens van Kinderdijk en een bezoekje aan het Binnenhof. Als verrassing kon het gezelschap deelnemen aan een excursie door de regeringsgebouwen zoals de Tweede Kamer en de bibliotheek van de Staten Generaal (zie foto). Het was voor Mike (en ons) een vermoeiende maar interessante dag.

16 jul 2011 René Heek trouwde vorig jaar zijn Josine voor de wet. Vandaag werd dit huwelijk ook kerkelijk ingezegend. Tevens werd op deze dag hun zoontje Lucas gedoopt. 's-Avonds waren vele vrienden en familieleden uitgenodigd voor een spetterend feest. 
26 jun 2011 Jan is weer heelhuids terug uit Albanië en omstreken! Bekijk zijn foto's op Picasaweb <<klik hier>>
22 jun 2011 Na 9 maanden is zij dan eindelijk geboren en haar naam is Sophie van Niel, dochter van Alex en Inge. 
27 mei 2011 Hij staat weer klaar om te vertrekken, deze keer gaat Jan samen met zijn motormaat Paul van 27 mei t/m 26 juni rondrijden in Kroatië tot aan Dubrovnik. Als je deze reis wilt volgen dan kijk je op:

 http://janheek.waarbenjij.nu/

17 mei 2011 Ogenschijnlijk nog gezond maar haar gewrichten waren zodanig versleten dat lopen voor haar tot een hel was geworden. Ook hoopte zich vocht op in de buikholte. Pijnstillers hielpen niet meer. En toen zij vorige week spontaan door haar achterbenen zakte en nog nauwelijks de trap in het park op kon, beseften wij dat het zo niet langer door kon gaan. Je zou haar natuurlijk liever nog bij je willen houden maar dat is ten opzichte van het dier niet eerlijk. Daarom moesten wij vandaag de moeilijke beslissing nemen en wilden wij het onvermijdelijke niet langer uitstellen, hoeveel verdriet ons dat ook kostte.

Hedenmiddag om 15 uur heeft de dierenarts Tara (ook wel Toos genoemd) op ons verzoek laten inslapen. Zij is 13 jaar geworden.

19 apr 2011 Inge werd vandaag 37 en Suus werd eergisteren 27 dus werd er gewoontegetrouw een partijtje georganiseerd.
10 apr 2011 Matthijs en Yannick werden beroemd omdat deze foto in het Noord-Hollands Dagblad stond. Dit n.a.v. van hun verzoek om lentefoto's toe te sturen. Opa Jan was tijdens een opa-oppas-zondag met hen een rondje Driehuizen gaan fietsen. Onderweg werd een bezoekje gebracht aan een boerderij waar net diverse lammetjes waren geboren. De boys mochten tussen de schapen om de lammetjes te aaien en te bekijken. Dat hadden ze niet eerder meegemaakt.
6 mrt 2011 De ene dag druk met de verjaardag, de volgende dag meteeen aan de bak in Sportcentrum De Kloek te Middenbeemster voor het Wim van Gelderen judo-toernooi. Yannick werd 3e (zijn eerste toernooi) en Matthijs in een zwaarder veld 4e. Alle deelnemers kregen een beker als aandenken.
5 mrt 2011 Yannick viert vandaag zijn 5e verjaardag met als gevolg een vol huis en héééél veel cadeaus.
1 mrt 2011

Eindelijk komt er een einde aan die lange winter, het ijs is weg en de we kunnen weer met de spade de grond in.

6 feb 2011 En dan zijn die 6 weken al weer voorbij en is Suus weer thuis na een aantal weken te hebben doorgebracht met haar Mike op het zuider-eiland van Nieuw-Zeeland. Nu op zoek naar een leuke baan dus als je iets hoort op het gebied van taal en cultuur geef dan even een seintje!  
2 jan 2011

Susanne mailt ons vanuit Nieuw Zeeland het volgende: Allereerst: gelukkig nieuwjaar!  Hoe was jullie avond? Het weer hier is heel wisselend, maar dat schijnt bij de  bergen te horen. Door het platte Nederland weet ik daar natuurlijk niet zo veel van haha! Overmorgen vertrekken Mike en ik naar Hanmer Springs en daar zou het weer beter moeten zijn. Wel heel gezellig om iedereen hier in Hawea weer gezien te hebben.

1 jan 2011

We kunnen letterlijk de situatie van vorig jaar herhalen: Het vriest en er ligt sneeuw, alleen zit Suus nu niet in Kaapstad maar bij haar boyfriend in Nieuw Zeeland. Verder was het Kerstdiner dit keer niet thuis maar bij bowling Knijn in Amsterdam. Afgezien van een knokpartij bij de receptie (waar we op afstand van zaten) was het bowlen met aansluitend steengrillen een aangename afwisseling. Nieuwjaarsdag is de rest van het gezin met aanhang en kleinkinderen in De Rijp om het jaar 2011 met een gezamenlijke maaltijd te beginnen. 

Een heel goed 2011 gewenst !

MEER VINDT U OP DE VORIGE PAGINA'S << KLIK HIER >>


of maak gebruik van ons GASTENBOEK

This page was last updated on 08-03-2017 .