Belangrijkste familie-gebeurtenissen:


Belangrijkste familie-gebeurtenissen:

in 2012
datum wat, wie en waar?
31 dec 2012 En wederom is het jaar voorbij. Als je zo het onderstaande bekijkt dan mogen we niet klagen. Ondanks de heersende crisis gingen we gewoon op vakantie, uit eten en kochten we een auto of zelfs een huis(je). De Kerstdagen werden zoals vanouds bij ma en pa doorgebracht met gourmetten en als afsluiting het oh zo gezellige kaartspel Kippennaaien. Op nu naar 2013 en een Goed Nieuwjaar gewenst!
14 dec 2012 Niet schrikken hoor, maar dit is ook onze Suus. Zo ziet ze er uit als ze optreedt in de voorstelling "Cabaret". Wil je haar voorstelling bijwonen kijk dan <<hier>>
13 dec 2012 Eindelijk is het dan zo ver.... Suus is toegetreden tot de Orde van de Grootgrondbezitters en is nu eigenaresse van een leuk huisje, dicht bij het centrum van Utrecht. Er moet nog wel het e.e.a. aan gebeuren maar de stoottroepen staan al te trappelen. Hier alvast een plaatje. Zodra ze erheen verhuist ontvang je vast wel een bericht.
26 nov 2012 Wanneer ruil je je auto in? Eigenlijk is er een simpele reden: Als je naar een autoshowroom gaat met het idee van "kijken niet kopen". Maar ja, als er dan een hele mooie auto staat en de verkoper je een aanbod doet wat je eigenlijk niet kan weigeren, dan moet je wel heel sterk in je schoenen staan. Tja, en dan staat er ineens een ander rood monster voor de deur. Ach, het stimuleert de economie, zal ik maar zeggen. Hij lust wel een slok en weegt bovengemiddeld, maar ja, ik rook niet. Groetjes van Jan.
10 nov 2012 Een klein feestje in Den Haag want Fred & Lia Thoen vieren hun 40-jarig huwelijk. Van heinde en ver kwamen ze op visite in de Appelstraat.
5 nov 2012 Lis EngelsmanLIS (Engelsman), dochter van Fenny, heeft vandaag haar bull gekregen. Zij is nu master-of science in the Organization Psychology ofwel "bedrijfspsychologe". Ze zoekt een functie in de richting van werving en selectie (recruitement) en/of training, dus sla uw slag met deze geweldige kanjer!
19 okt 2012 Er woedde een veldslag (slag om Grolle), er was dus veel te beleven dit weekend in Groenlo. Daarbij was het schitterend weer. Op het vakantiepark Marveld was alles dik voor elkaar, twee huisjes aan elkaar vast, zwembad met reuze-glijbanen, meerdere restaurants en een fraaie natuur in herfsttinten. Ideale omstandigheden dus voor het in besloten kring vieren van het 40-jarig huwelijk van Jan & Miep. De kinderen en kleinkinderen hadden het nodige voorbereid en zelfs een fraai lied gecomponeerd. Kortom, een bijzonder geslaagd weekend. 

Arjan heeft de nodige foto's gemaakt, bekijk ze <<hier>>

1 okt 2012

Zoals gewoonlijk was het deze dag mooi weer en kwamen we weer bij elkaar voor een gezamenlijke pannenkoeken-lunch in De Lage Vuursche. Tante Griet werd kort gememoreerd en om de spijsvertering op gang te helpen werd nog een rondje door het bos gewandeld.

8 aug 2012 Vandaag, 40 jaar geleden, gaven Jan en Miep elkaar het ja-woord. Gezien Jan vorig jaar bij zijn 65e verjaardag al flink had uitgepakt, werd besloten om dit heugelijke feit in besloten kring te vieren door een lang weekend met kinderen en kleinkinderen naar een vakantiepark te gaan. Hoe dat was hoor je nog wel. 
22 jun 2012 Hij is na in totaal bijna 8000 km reizen weer heelhuids terug, die (nu bruingetinte) motormuis Jan en z'n motormaatje Paul. Meer dan duizend bochten gereden, veel cultuur gezien, veel kerken bezocht, veel gewandeld, veel gesnorkeld en natuurlijk lekker gegeten en gedronken. Veel plezier gehad dus. De foto's zijn natuurlijk te zien op Picasa <<klik hier>>

Inmiddels is neef Bernhard Groen vertrokken voor een veel grotere prestatie: Voor de zesde keer rijdt hij op zijn fiets de Camino de Santiago en vervolgens nog even naar Malaga, zuid-Spanje. Wil je hem en zijn goede doel steunen kijk dan even op http://on-the-road-again2011.reismee.nl

 

16 jun 2012 Blijkbaar een veelbelovende dag, deze 16e juni. Marije Hartman Thoen viert haar 65e verhaardag, Fijtje Frederiks-Heek wordt 64 en haar Wim gaat met pensioen, Carla, echtgenote van Fenny, wordt 53 en May Heek viert ook alvast haar verjaardag. Kortom, party-time!
20 mei 2012 Het is weer zo ver, hij vertrekt richting het zuiden op zijn Goldwing samen met motormaatje Paul. Vanmiddag met de autoslaaptrein van DŁsseldorf naar Bolzano waar hij morgenvroeg aankomt. En dan gaan ze ca. 5000 km rijden. De komende 5 weken tuffen ze via Rome naar SiciliŽ, varen over naar SardiniŽ, dan naar Corsica om vervolgens op 22 juni weer op de trein te stappen in Allessandra, net boven Genua. En als alles goed verloopt zijn ze de 23e juni weer thuis. Je kunt het allemaal weer volgen op http://www.janheek.waarbenjij.nu   
4 mei 2012 Het is voorjaarsvakantie en wat doe je dan? Juist, Robert en Inge rijden met hun gezinnetje naar het Bayerische Walt en dan is het prachtig weer (30 graden) en zo veel te doen..... incl. luieren!
1 mei 2012 Susanne heeft inmiddels een prima job en heeft mogelijk zicht op een vast contract. Daarmee heeft ze de mogelijkheid om een eigen huis te verwerven, zij het dat het budget beperkt dient te blijven. Ook wil ze het liefst een grondgebonden huis, dicht bij het centrum en op fietsafstand van het Centraal Station Utrecht. Nou blijken deze wensen moeilijk te combineren dus als u iets leuks tegen een zacht prijsje weet neem dan even contact op a.u.b.! 
17/19 apr 2012 Inge had het druk en Susanne zat in Engeland dus van hun verjaardagsfeestjes is niets terecht gekomen. 
22 Het vroor een paar dagen bijna min 20 graden, er lag dus voldoende ijs voor een Eilandspoldertocht. Omdat Jan gisteren de "seniorentocht" had geschaatst, meenden Suus en Miep om deze tocht vandaag ook even te doen. Het verliep niet helemaal naar wens. Miep werd na ca. 2km door een "ambulance-slee" opzij gedrukt, viel en brak daarbij haar rechterarm. Ze kon dus meteen met die slee mee terug en 's-avonds naar het ziekenhuis waar een "nette" breuk in de bovenarm geconstateerd werd. Ze hoefde geen gips maar moet wel ca. 6 weken de breuk laten herstellen. 
18 feb 2012 Miep is jarig maar wilde het alleen in eigen kring vieren, aldus geschiedde.
1 feb 2012 En dan is daar het officiŽle moment: Miep is met ingang van heden met Flex pensioen.
1 jan
2012

Een heel goed 2012 gewenst !

MEER VINDT U OP DE VORIGE PAGINA'S << KLIK HIER >>


of maak gebruik van ons GASTENBOEK

This page was last updated on 08-03-2017 .