Belangrijkste familie-gebeurtenissen:

in 2013
datum wat, wie en waar?
24 nov 2013

En alsof het de gewoonste zaak van de wereld is, gaan de karateka's gewoon door met hun zegetocht. Op 17 november worden zowel Matthijs als Yannick in hun klasse 1e bij het 'Elhatri Minitoernooi'  te Eindhoven (zie foto zoals gepubliceerd in De Uitkomst).

Een week later moeten de heren weer aan de bak, Matthijs doet mee met het Nederlands Kampioenschap te Apeldoorn en wint brons in zijn klasse (hij verloor van de kampioen). Yannick op zijn beurt moest in Purmerend helaas ervaren dat verliezen ook een onderdeel van de nobele judosport is, hij werd laatste..... maar hij blijft vechten!

9 okt 2013

Dan sla je het ochtendblad open en lees je dat je (klein)zoon goud wint (Matthijs is karateka). In hetzelfde weekend wint zijn broer zilver (Yannick is Judoka). Kanjers toch?

 

13 sep 2013 Koos heeft een operatie ondergaan om de oorzaak van vochtophoping tussen de longvliezen te onderzoeken. Hij had het erg benauwd maar nu het vocht afgevoerd is en e.e.a. "geplakt" is, kan hij weer een beetje herstellen.
4 sep 2013 May Heek heeft een beurs gekregen voor een master-studie aan de Slade UCL in Londen. Vandaag vertrekt ze per vliegtuig (eerder had ze samen met haar moeder Fenny haar spullen al naar Londen verhuisd). De familie zwaaide haar uit.

   

3 aug 2013 Ze zijn weer terug uit Frankrijk waar de familie Franke een welverdiende vakantie vierde, in een villa met zwembad in de tuin. Maar ja, de schoolvakantie duurt nog twee weken dus gaan de Matthijs en Yannick nog een weekje mee kamperen met opa en oma Heek. Vlak aan het strand bij Callantsoog. Met de caravan en fietsen mee. Het werd een vermoeiend weekje met elke dag zwemmen, fietsen, jeu de boullen, tennissen, badminton, volleybal en niet te vergeten: naar het strand, en het marine museum, en de kermis en de.... 
poeh, zijn ze nou nog niet moe?

 

 

30 jun 2013 Hedenmorgen is geboren Sophie Sien Maria Heek, dochter van Renť en Josine, zusje van Lucas. Op haar geboortekaartje stond:

Er zijn zoveel dingen in het leven,
die je steeds verbaasd doen staan.
Maar het mooist wat je elkaar kunt geven,
is een nieuw leven uit liefde ontstaan.

29 jun 2013 May gaat de komende twee jaar studeren in London en organiseerde daarom een farewell party in haar fotostudio te Amsterdam. De aanwezige gasten konden tevens bieden op de aanwezige foto's uit haar collectie van de afgelopen jaren. Met de opbrengst hoopt zij een deel van de studiekosten te kunnen financieren.
28 Hij is weer veilig terug uit Turkije na ruim 11.000 km waarvan 6.000 in het zadel van zijn motorfiets. Wil je meer van zijn reis lezen, kijk dan nog even op zijn verslag <<klik hier>>
26 mei 2013 Het is zo ver... Jan stapt op zijn gevleugelde stalen ros en vertrekt voor bijna 5 weken naar het verre Turkije. Met de Autozug van DŁsseldorf naar Bolzano, dan vanaf VenetiŽ met de ferry naar Griekenland om vervolgens langs de Turkse kust naar Alanya te rijden. Dan landinwaarts naar CapadociŽ en via Ankara naar Istanbul. Van daar gaat het dan weer langs dezelfde weg terug naar huis. je kunt dit avontuur volgen via zijn reisverslag <<klik hier>> 
25 mei 2013 Een hectische periode ligt achter ons. Eerst het emotionele afscheid o.a. tijdens de begrafenisplechtigheid. Vervolgens het besef dat wat was nooit meer terug zal komen. Er blijft slechts een lege stoel, het lege gevoel, de tranen en de wanhoop.

De dagen vlogen als in een roes voorbij. John en de meiden, maar ook de overige familie,  hebben het enorm moeilijk gehad met het verlies van Annet. We denken dagelijks aan haar maar we moeten ook verder, de wereld draait immers door.

Inmiddels gaan Esly en Renske weer naar school/stage en John probeert naast het huishouden ook het zakelijke weer op te pakken. Met een beetje hulp van de overige familie en wellicht een tuinman en een huishoudster zal hij de taken van Annet kunnen overnemen maar het verwerken van deze zo traumatische gebeurtenis blijft voor hem en ons allen erg moeilijk.

Rust zacht, lieve Annet.

 

14 apr 2013 IN MEMORIAM

Onze familie is vandaag getroffen door een dramatisch ongeval: tijdens een fietstochtje in de buurt van Apeldoorn is onze Annet Heek (56) door een motorrijder aangereden en, ten gevolge van ernstig hersenletsel, ter plekke gestorven. Wij zijn in shock en kunnen niet begrijpen waarom juist zij door dit noodlot getroffen werd. Haar man John en dochters Esly en Renske zijn wanhopig en intens verdrietig. Wij trachten hen te steunen in deze moeilijke periode. Annet wordt maandag, 22 april, begraven. 

14 mrt 2013

De winter wil het maar niet opgeven. Suus is inmiddels formeel verhuisd naar haar nieuwe woning doch slapen kan ze er nog niet omdat de verbouwing behoorlijke vertraging oploopt. Er moet nog zo veel aan gedaan worden en de hulptroepen zijn wel van goede wil maar het gaat met kleine stapjes. Wel zit ze er nu warmpjes bij omdat de CV-installatie al is geplaatst en goed werkt.  

3 feb
2013

Een spetterend optreden in het "Vorstelijk Complex" te Utrecht van het amateur muziektheatergezelschap LIZ waar Suus natuurlijk weer een glansrol had.... ja, ja, ze kreeg een daverend applaus voor haar act als paaldanseres! Wil je wat meer zien, kijk dan op hun FACEBOOKPAGINA 

5 jan
2013

Het was gezellig en een ieder had wat lekkers meegenomen naar het verjaardagspartijtje van Fenny daar aan de IJssel (met hoog water). 

1 jan
2013

Een heel goed 2013 gewenst !

MEER VINDT U OP DE VORIGE PAGINA'S << KLIK HIER >>


of maak gebruik van ons GASTENBOEK

This page was last updated on 08-03-2017 .