Belangrijkste familie-gebeurtenissen:

in 2014

datumdatum wat, wie en waar?
11 okt AnneFrankMULOHet was 1964 toen Jan zijn MULO-B diploma haalde. Vijf jaar lang had hij lief en leed gedeeld op de Anne Frank MULO aan de Weesperstraat te Den Haag. Sinds die tijd komen hij en zijn mede-klasgenoten nog om de zoveel jaar bijeen om bij te praten en de herinneringen levend te houden.
Er is zelfs een website gemaakt waar nog het nodige beeldmateriaal vanuit die tijd te zien is <<klik hier>>
3 okt HuwelijkPatrickenMeriam
De vele familieleden van de Thoenen waren naar Naarden Vesting getogen om aldaar in het stadhuis de huwelijkse plechtigheden bij te wonen van Patrick Thoen en zijn geliefde Meriam. Het was zelfs zo druk dat diverse gasten in het voorportaal moesten staan.
Na afloop werd er koffie en gebak geserveerd in een lokaal restaurant. Omdat de middag verder vrij was hebben wij met een select gezelschap het terras opgezocht van hotel De Witte Bergen om na een drankje ons tegoed te doen aan een uitgebreid diner.

Rond acht uur begon het feest in het nabij gelegen restaurant/feestzaal Het Rechthuis te Muiderberg. Een echte ouderwets bruilofsfeest met dansen, hossen, polonaise, cadeaux en natuurlijk .... veel drank!
1 aug FfuitpuffenKaartRouteRondjeSchiphol
Het zomert al weken, reden voor Arjan en pa Jan voor een stevige fietstocht door het groene gebied onder Amsterdam. De tocht voerde o.a. langs de Westeinder plassen, de Amer en de Amstel. Na de nodige inspanningen stond er 83 km op de teller en omdat Arjan nog naar huis fietste, kwam hij op 90 km uit.... hij was echter vergeten zich in te smeren met als gevolg dat hij behoorlijk verbrand was!
23 juni

 

We wisten dat onze Koos een strijd voerde tegen de asbestkanker in zijn longen. Toch was hij de afgelopen maanden nog met zijn gezin naar de Algarve geweest. De ziekte bleek echter meer agressief dan de artsen aanvankelijk dachten. Koos moest erkennen dat de strijd verloren was en zoals hij dat al met de familie besproken had, wilde hij een zinloos lijden voorkomen en vroeg zijn vertrouwensartsen om toepassing van euthanasie.  In de namiddag van de 18e juni is hij vredig ingeslapen. Vandaag, op zijn 65e verjaardag, is hij begraven op de begraafplaats Kranenborg te Zwolle.

Dat hij moge rusten in vrede.

 

18 mei
Jan gaat er weer op uit met zijn motor, deze keer naar Griekenland. Wil je hem volgen kijk dan op http://janheek.waarbenjij.nu 
JaninGriekenland
10 mei Inge, Suus en Arjan hadden besloten om hun verjaardagsfeestje gezamenlijk te geven en wel in de Kaapse Bossen op de Utrechtse Heuvelrug. Na een wat regenachtige wandeling door het bos kon de familie bijkomen in het restaurant onder genot van koffie met een gebakje. Daar was ook het moment om nog wat cadeautjes uit te delen.

 

Kortom, een aangenaam verposen!

26 apr Deze foto is genomen vanuit onze tuin. Omdat dit voor de bewoners van onze straat de enige mogelijkheid was om het Koninklijk Paar te zien, stonden er meer dan 40 gasten in onze tuin die hartelijk door Maxima werden toegezwaaid.  
21 apr Pasen en dus vieren wij dit zoals gebruikelijk met een uitgebreid brunch met de kinderen en kleinkinderen maar eerst...... eieren zoeken in de tuin. Het moesten er 22 zijn maar ja, de laatste vonden we pas een week later ;-)

14 apr Vandaag herdenken wij met de familie onze Annet, vorig jaar op deze dag verongelukte zij door het roekeloos rijden van een motorrijder.

De pijn van het moeten missen, de boosheid over wat haar is overkomen...

Het gaat niet weg............

Bij haar graf proberen we elkaar te troosten door een gedicht en een traan,

Rust zacht lieve Annet   

30 mrt Susan vertolkte dit jaar een wat prominentere rol bij de opvoering van de musical "Little Shop Of Horrors". Het geheel was weer van hoog niveau en de familie was weer present bij de laatste voorstelling.

20 mrt Foto links: Yannick treedt met zijn klas op in de schoolmusical.

Foto rechts: 4 dagen later is het Matthijs in de hoofdrol in de voorstelling van zijn klas 

 Ja ja, je moet er vroeg bij zijn tegenwoordig.  

18 feb

Ondanks dat de AOW pas over twee maanden ingaat, blijft haar 65e verjaardag toch een mijlpaal voor Miep. Aangezien diverse familieleden verhinderd waren, is het feestje op bescheiden schaal gevierd.

1 jan

Een heel goed 2014 gewenst !

MEER VINDT U OP DE VORIGE PAGINA'S << KLIK HIER >>


of maak gebruik van ons GASTENBOEK

This page was last updated on 08-03-2017 .