Belangrijkste familie-gebeurtenissen:
in 2015

datum wat, wie en waar?
7 dec Na een heftige periode met ups en downs na het overlijden van haar moeder, en met de begeleiding en steun van Fenny, is Annet's dochter Esly uiteindelijk toch geslaagd voor haar opleiding "sport management" en zoals zij zich dat had voorgenomen, gaat ze voor een aantal maanden backpacken in AustraliŽ, Nieuw-Zeeland en Bali. Een emotioneel afscheid op Schiphol maar wel in het vertrouwen dat ze bij aankomst in AustraliŽ welkom is bij de vroegere hartsvriendin van Annet, Tineke.
Vetrekhal SchipholFenny en Esly
5 dec Ook dit jaar weer is de Goedheiligman op bezoek geweest in de Beemster waar de nodige surprises en gedichten weer tot veel hilariteit leidden.
IngeSinterklaas2015RobertSinterklaas2015MiepSinterklaas2015YannickSinterklaas2015
SusanneSinterklaas2015ArjanSinterklaas2015MatthijsSinterklaas2015ErikSinterklaas2015

19 okt
Het is Herfstvakantie en dat is voor onze motorduivels Jan en zoon Arjan een goede reden om af te reizen richting de Eiffel/Luxemburg om een weekje te gaan toeren en te genieten van de late herfstkleuren in dit gebied. In het plaatsje Dasburg, op de grens met Luxemburg, was een leuk hotelletje gevonden waar een Nederlands stel zorgde voor de nodige catering. En alhoewel het af en toe behoorlijk fris was (7 graden) kon er dagelijks toch zo'n 300 km door berg en dal gereden worden. Het gebeurde zelfs dat de gebaande paden moesten worden verlaten en er over een modderig karrespoor dwars door een dicht bos werd gereden. Uiteindelijk stond er na 5 dagen bijna 2500 km op de teller, best wel pittig.
Motorhotel DasburgJan en Arjan in vol ornaatKstelen en motoren
27 aug De Goldwing was nog prima maar de 100.000km kwam in zicht, een goed moment om te verkopen dacht Jan. Na enkele weken was er een deal mogelijk waarbij de Goldwing verkocht kon worden met inruil van een Honda ST1300 Pan European met weinig km's op de teller.
Is het geen plaatje?

Honda ST1300 Pan European
7 jul
Zomervakantie en dus... Verblijven opa en oma tien dagen met de kleinkinderen Matthijs en Yannick in het Landal bungalowpark in de Brabantse Kempen. Lekker luieren, een dagje Efteling, een dagje bioscoop (Minions) en vooral veel zwemmen in het subtropisch zwemparadijs.

Welkom op Landal greenpark  In de zweefmolen van de Efteling  En een roofvogelshow

28 jun Suus optreden LIZ UtrechtLIZ Wild PartyEn ook dit jaar speelde Susanne een rol in de musical van het muziek ensemble LIZ in Utrecht. Veel familieleden bezochten de diverse voorstellingen.
18 jun
Portret Koos

Een jaar is zo maar weer voorbij en dan denk je terug aan die 18e juni 2014 toen onze Koos overleed. Wij missen hem.

17 mei Housewarmingparty

Inge, Arjan en Susanne wilden hun verjaardagen gezamenlijk vieren. Tevens was het huis van Susanne in Utrecht zo ver gereed dat er een "house-warming party" gegeven kon worden. Dus waren diverse familieleden en vrienden naar dit feestje gekomen en konden gelijk een kijkje nemen om te constateren dat tweeŽneenhalf jaar slopen en bouwen uiteindelijk heeft geleid tot een allerliefst huisje.
24 apr  Monument Valley

Van 24 april t/m 10 mei waren Jan en Arjan voor een motorvakantie naar het Zuidwesten van Amerika. Via Londen vlogen ze naar Los Angeles om aldaar op een Harley Davidson Softail te stappen en een rondreis te maken langs plaatsen zoals Tucson, Carlsbad, Santa Fe, Sedona, Grand Canyon en Las Vegas.

Wil je hun belevenissen lezen, kijk dan op: www.janheek.waarbenjij.nu 
14 apr Annet2


Al weer twee jaar geleden dat zij op een zo dramatische wijze om het leven kwam. Vandaag gedenken wij haar.
12 apr  Yannick20150412 

Hij flikte het 'm weer..... 1e in zijn judo-categorie tijdens het Wim van Gelderen toernooi in Beemster (foto Robert Franke).
25 jan KeukenSusanneDe verbouwing van Susanne's huis in Utrecht gaat langzaam maar gestaag. De afgelopen weken heeft Oom Wim zich ingezet om de keuken te plaatsen. Het resultaat mag gezien worden, wat een vakman is die Wim!

Afgezien van het nodige schilderwerk staan nog twee grote klussen op het programma: de renovatie van de wc en het leggen van een laminaatvloer in de woonkamer en keuken.

De planning is dat we rond Pasen een "housewarming party" kunnen geven.
17 jan Miep had 8 vrijkaartjes gewonnen voor het wildpark de Beekse Bergen bij Tilburg. Vandaag met de hele familie erheen onder een straalblauwe hemel (wel fris). Na de rondrit met de auto tussen de giraffen en andere (minder wilde) dieren gingen we te voet door het park. Dit duurde nog wel even want alhoewel het park formeel om 16 uur sloot, verlieten wij pas rond 16:45 uur het park.
13 jan Het hoger beroep in de zaak van het dodelijke ongeluk van Annet diende vandaag in het gerechtshof te Arnhem. Wij hebben ook deze keer weer gebruik gemaakt van het spreekrecht voor slachtoffers. Enerzijds werden weer alle wonden opgehaald, anderzijds was het toch goed dat we de rechters hebben verteld hoe groot de gevolgen zijn van dit drama. De motorrijder werd veroordeeld tot 240 uur taakstraf en 1 jaar ontzegging van de rijbevoegdheid. Eerder was dit door de gewone rechtbank 2 jaar doch de advocaat van de dader heeft de rechters kunnen overtuigen dat de snelheid van de motor niet te bewijzen viel. Wij kunnen niet anders dan dit accepteren en onze blik voorwaarts richten, we hebben nu alle energie nodig om aan de gevolgen het hoofd te bieden.
1 jan

Een heel goed 2015 gewenst !

MEER VINDT U OP DE VORIGE PAGINA'S << KLIK HIER >>


of maak gebruik van ons GASTENBOEK

This page was last updated on 08-03-2017 .