Belangrijkste familie-gebeurtenissen:
in  2018

datum wat, wie en waar?
24 dec Kerst valt dit jaar op dinsdag en woensdag. Reden om het niet thuis te vieren maar om met het gezin een paar dagen in het bungalowpark De Lommerbergen door te brengen. Er wordt gewandeld, gezwommen, maar vooral lekker gedineerd. Zeer geslaagd, vond iedereen.

Zicht op Maas
06 okt Miep 2018 09Een regelmatig terugkerend fenomeen: Het weekend met de oud-leerlingen van de Anne Frank MULO uit Den Haag. Dit keer met partners in het lommerrijke Markelo in hotel de Herikerberg. Na een gezamenlijk diner en ontbijt wordt het nabij gelegen kasteel bezocht. Miep bewondert nog even de prachtige bloemen en planten aldaar. Al met al weer een geslaagd evenement.
20 sep Honda Goldwing GL1800 2001Alhoewel de Honda Pan European ST1300 prima reed, miste Jan toch het machtige gevoel van een Goldwing. En dan kijk je eens rond en vindt een verkoper in Friesland die de ST1300 wel wil inruilen voor zijn Goldwing GL1800 met slechts 68.000 km op de teller.

Jan rijdt weer als een vorst maar als b egin 2019 er door de garage een onderhoudsbeurt wordt gegeven dan blijken er toch wel dat de nodige zaken - zoals balhoofd en banden - aan vervanging toe zijn.

Dat kost dan weer het nodige extra maar goed, dan heb je ook wat.
14 jun Jan in de AlpenPaul in de AlpenJan en z'n motormaat Paul vertrekken voor hun jaarlijkse motortoertocht richting Côte d'Azure om van daaruit de beruchte Route des Grandes Alpes te rijden die van Menton via de hoogste passen van de Franse Alpen loopt tot aan Thonon aan het Meer van Genève. Heen wordt overnacht in Parijs om vervolgens met de TGV (motoren gaan 's-nachts apart) naar Nice te rijden. Een paar dagen aan het strand en dan naar de Alpen. Vele bochten en heel veel motorrijders. Via een aantal overnachtingen o.a. in Barcelonette, Briancon en Moûtiers, komen we aan in Thonon waar het frisjes was. En dan huiswaarts maar er wordt nog even het Schwarzwald aangedaan. De Autobahn blijkt een ramp, tientallen kilometers file en het regende hard, niet leuk dus. Jan slaat af naar een parkeerplaats om een regenpak aan te trekken maar Paul ziet dat te laat en rijdt door. Hij smst dat hij Jan wel weer zal zien in Koblenz. De zon komt dan al weer tevoorschijn en het ritje van Bingen naar Koblenz langs de Rijn wordt fluitend afgelegd. De volgende dag, de 7e juli, weer op tijd terug naar huis gereden.
29 apr Als je tegenwoordig je verjaardag wilt vieren is het soms lastig om voor je gasten een ideaal moment en plaats af te spreken. Daarom besloten Inge, Arjan en Susanne om een gezamenlijk feestje te organiseren op het strand van Zandvoort. Het was helaas geen mooi strandweer maar dat maakte de aanwezigen niet uit, de "high tea" smaakte prima en er werd toch aansluitend een pittige strandwandeling gemaakt.
Inge, Arjan en Susanne jarig 2018
4 feb Het was weer een spektakelstuk, de opvoering van de musical De Adams Familie door het amateurgezelschap Liz in Utrecht. Susanne vervulde één van de hoofdrollen en moest zelfs als soliste (met orkest) een mooi lied zingen! Zie de foto's hieronder.

Suus solo zang Adams family 4 feb 2018       Cast Adams family 4 feb 2018       Suus als levend schilderij Adams family 4 feb 2018
28 jan Jan heeft besloten om de verbouwing van wc en badkamer maar zelf aan te pakken. Het begin is er en hoe het er uit gaat zien moet je nog maar even afwachten.
Het slopen                      Jan begint aan de wc
21 jan John is 12 januari jarig maar vierde het op de 21e in zijn tijdelijke vakantiehuisje op de camping in Hoenderloo. Hij verblijft hier tijdelijk omdat hij zijn huis in december j.l. heeft kunnen verkopen en inmiddels een chalet op hetzelfde bungalowpark heeft gekocht. Daar trekt hij over 1 of 2 maanden in.
1 jan

Een heel goed 2019 gewenst !

MEER VINDT U OP DE VORIGE PAGINA'S << KLIK HIER >>

This page was last updated on 28-04-2019 .