Belangrijkste familie-gebeurtenissen:
in  2019

datum wat, wie en waar?
7 dec Sinterklaas2019Tja, hij had het druk dus het "heerlijke avondje" werd zaterdag, 7 december. Desondanks was het weer gezellig met de nodige scherpe gedichten en verrassingspakjes. 
25 nov Trouwfoto Stiny en BenStiny Groen 2019Onze tante Stiny, weduwe van Ben Groen, is vandaag op 90-jarige leeftijd overleden. Zij kwakkelde al enige tijd met haar gezondheid en verbleef in een verzorgingshuis. Op 30 november wordt met een kerkdienst in de H. Nicolaaskerk te Eemnes afscheid van haar genomen.
8 nov AnFr_reunie AmersfoortJan en Miep zijn een lang weekend in een hotel bij Amersfoort waar de reŁnie plaats vindt van de oude MULO-school van jan. Nog steeds komen zo'n 8 - 10 oud-leerlingen regelmatig bij elkaar om in een leuke omgeving oude herinneringen op te halen en weer bij te praten.
1 okt Zoals elk jaar, komen enkele familieleden weer bij elkaar in de Lage Vuursche om aldaar bij te praten onder het genoegen van een pannenkoekje en een drankje met aansluitend een boswandeling.
18  jun Koos 2014
IN MEMORIAM

Al weer 5 jaar geleden overleed Koos Heek op de leeftijd van 64 jaar.

Hij werd de 23e - op zijn verjaardag - begraven te Zwolle.
10 jun
Vandaag is Wim, de echtgenoot van Fijtje Heek, op de leeftijd van 71 jaar aan de gevolgen van slokdarmkanker overleden. Wij condoleren haar en de familie van zowel Fijtje als Wim met dit verlies. De crematieplechtigheid heeft op de 18e juni plaats gevonden.

12 jun Matthijs geslaagd 2019Vandaag groot nieuws! Kleinzoon Matthijs Franke (15) is geslaagd voor zijn VMBO-diploma en kan dus volgend schooljaar beginnen aan zijn gewenste MBO Sport en Bewegen opleiding in Koog a/d Zaan.

Hij was in eerste instantie niet helemaal zeker van zijn examenresultaten maar uit de uiteindelijke cijferlijst blijkt dat hij ruimschoots geslaagd is!

Hij heeft niet alleen deze mijlpaal bereikt maar is de afgelopen periode ook letterlijk gegroeid en nu qua lengte langer dan zijn ouders!

Wij zijn allemaal beretrots op hem !
05 mei Marokko2019Omdat Jan dit jaar met zijn motormaat Paul naar de Sahara afreist, was besloten om dat in mei te doen. Het worden weer meer dan 5000 kilometers in het zadel (plus nog zo'n 2500 kilometers op zee) dus weer een heel interessante tocht. Zien hoe deze gepland is? <<klik hier>>

Zoals elk jaar kun je avonturen en etappes weer volgen op:

http://janheek.waarbenjij.nu

19 apr Suus jarigOmdat Inge en aanhang op vakantie zijn in zuid-Spanje en Suus haar feestje voor haar leeftijdsgenootjes heeft gepland op de 20e , hadden haar vader en moeder haar en haar broer Arjan uitgenodigd voor een etentje in het restaurant 'Wapen van Haarzuylen'. Het werd een gezellige avond en toen de duisternis inviel werd de jarige door het restaurant verrast met een feestelijk toetje en werd spontaan door alle aanwezigen het "Lang zal ze leven" gezongen.
07 apr Fenny en Jos 2019Vandaag zijn we (samen met zo'n 80 vrienden/kennissen/familie) te gast in het theater GIGANT in Apeldoorn alwaar Fenny en Jos van Wijk een muziekale middag verzorgden met vele liedjes en zelfs de stadsdichter van Apeldoorn mocht zijn proza voordragen. Allen waren verrast door de kwaliteit en muziekaliteit van met name Fenny die daarmee een droom heeft waargemaakt.
06 apr  Suus musical 2019Suus was weer maanden aan het repeteren met het Muziektheater Liz om weer een aantal voorstellingen te geven, dit keer de musical Merrily we roll along. En zoals dat in eerdere voorstellingen van Liz ook het geval was, zorgde Suus weer voor een vrolijke noot o.m. in de rol van een tv-reporter. Omdat Fenny op zondag, de 7e, ook een optreden had, waren de familieleden vandaag aanwezig.

Wil je meer zien van deze voorsterlling kijk dan even op Facebook https://www.facebook.com/LizMuziektheater/

of op hun eigen website www.lizmuziektheater.nl 
17 feb Miep 70Miep zou de 18e 70 jaar worden en wilde dit uitbundig vieren. Daarom werd de familie uitgenodigd om in het bovenzaaltje van snackbar De Walvis bijeen te komen en daar gezellig onder het genoegen van een drankje en hapje het feestvarken toe te feliciteren. En passant wordt door Jan en Fenny nog even een nostalgische act opgevoerd zoals dat vroeger vaak door hun ouders ook werd gedaan.

1 jan

Een heel goed 2019 gewenst !

MEER VINDT U OP DE VORIGE PAGINA'S << KLIK HIER >>

This page was last updated on 13-05-2020 .