Belangrijkste familie-gebeurtenissen van de afgelopen weken:

26 dec Na drie jaar was kwam het weer spontaan op.... we gaan 2e Kerstdag vieren in De Efteling. Het was weer hartstikke gezellig!
15 dec Ja hoor, deze maand stond dus in het teken van de (klein)kinderen Matthijs en Yannick. Eerst was daar natuurlijk het Sinterklaasfeest met vele cadeautjes gevolgde door een verjaardagspartijtje op de 15e toen Matthijs zijn 3e verjaardag uitbundig vierde. Ziet ook eens hoe hard Yannick groeit en al bijna gaat staan.
5 dec

Deze dag was voor onderwijzer Arjan reden om de Goede Sint en zijn knechten uit te nodigen voor een bezoek aan zijn Beatrixschool in Haarlem. Een goede kijker herkent wellicht aan het gezicht van Pieterknecht en de Sint dat het feest ook een beetje een Heken familiefeest betrof. 

Zowel de jeugd, het onderwijzend personeel, als de ouders hebben allen aangegeven dat dit een geslaagde dag was. Kortom, volgend jaar is de Sint en zijn knecht alweer gereserveerd. 

14 okt

Tara (ook wel Toos genoemd) logeerde een paar weken bij Jan en Miep. Suus had haar wel willen houden. 

7 okt Na 6 jaar waren de oud-leerlingen van Jan z'n MULO-school uit Den Haag weer voor een reŁnie bij elkaar. Het was weer als vanouds bere-gezellig en het duurde tot in de kleine uurtjes. Op dezelfde avond werd besloten dat er een website moest komen dus als je meer wilt zien en weten van die oude schooltijd van Jan klik dan <<hier>>  
2 okt Matthijs was vandaag voor controle in het ziekenhuis en de specialist was erg tevreden.... hij hoeft niet meer terug te komen (tenzij zich complicaties voordoen).

Zijn vader Robert is vandaag bij een nieuwe baas begonnen en moest meteen ervaren dat de files alleen maar toenemen.

Kortom, alles gaat weer z'n gangetje bij de familie Franke.

1 okt De geboortedag van wijlen Tante Griet is weer aanleiding geweest om voor een aantal nazaten (al dan niet met aanhang) een pannenkoek te eten in de Lage Vuursche. Zo konden we weer even bijptaten. 
23 aug En dan is het zo ver.... Susanne krijgt haar bachelor's bul uitgereikt....  

22 aug

Kinderen groeien snel dus even een laatste plaatje van de (klein)kinderen, wat dacht je van dit koppie?

Wat groeit die jongen toch snel hť?

Wil je meer zien van Yannick, klik dan <<hier>>

22 aug Wonder, oh wonder.... na enkele dagen is Matthijs weer in staat om op stap te gaan en gebruik te maken van de speeltuin ... (alhoewel hij natuurlijk nog niet op het gebroken been kan staan). Maar alles gaat wel heel snel nu!

 Meer foto's? <<klik hier>>

16 aug

Hallo Allemaal,

Goed nieuws... Matthijs is na 3,5 week weer bij ons thuis. Heerlijk.

Hij heeft geen gips, maar moet het voorlopig nog wel even rustig aan doen.

Op de stretcher in de woonkamer vermaakt hij zich nu met DVD's kijken en al

het speelgoed dat hij de afgelopen weken heeft gekregen.

Hij is blij met alle kaartjes die hij heeft gekregen en van sommigen zelfs

een mooie tekening. Leuk dat er zoveel mensen zijn langs gekomen.

Ook nu is iedereen van harte welkom, maar uiteraard even na een belletje (of

mailtje).

Groetjes van de weer complete familie Franke

11 aug Arjan z'n auto stond in Purmerend op betaald parkeren en toen bleek het contactslot vast te zitten.... na uren prutsen en pogingen om de slotcylinder te verwijderen heeft hij het tenslotte opgegeven en moest z'n auto per takelwagen naar de gerage gesleept worden.
10 aug Opa Jan en Ome Arjan zijn op bezoek bij Matthijs.... het schiet niet op en het ziet ernaar uit dat hij nog een week zo moet blijven liggen, hij is het nu echt zat. Stuur hem desgewenst een kaartje of surprise, het adres is:

Matthijs Franke p/a
Waterland Ziekenhuis afd. 3B Kamer 11
Postbus 250
1440 AG PURMEREND

9 aug Susanne heeft haar laatste cijfers binnen en..... is geslaagd voor haar Bachelor of Science in de Nederlandse Taal en Cultuur. Op de 23e krijgt ze haar bul uitgereikt!

En dat binnen drie jaar.... een fantastische prestatie! 
27 jul Hier zie je onze Matthijs zoals hij thans in het Waterland ziekenhuis ligt. Hij heeft nog wel pijn en deze houding is natuurlijk voor een 2,5 jarig jongetje een kwelling.  Hij moet zeker 4 weken in deze tractie opstelling blijven. Daarna wordt gekeken of het herstel zich goed inzet, zo ja, dan kan hij mogelijk met een "gipsbroek" naar huis. Inge en Robert blijven om beurten bij hem dus dit is echt een zeer zware periode voor hen. Wij wensen allen veel sterkte!
23 jul

Jan wordt de 24e 60 jaar maar viert vandaag al dit heuglijke feit in aanwezigheid van veel familie en vrienden. Onder het genoegen van de nodige drankjes en hapjes van o.m. de barbecue was het weer bar gezellig. Helaas moest aan het eind van de middag onze kleinzoon Matthijs met spoed naar het ziekenhuis omdat hij door een onfortuinlijk voorval zijn rechterbovenbeen brak. Meer info volgt nog.

4 juli

Jan heeft met zijn motor een reis van ruim 5 weken gemaakt langs de Atlantische Kusten van BelgiŽ, Frankrijk, Spanje en Portugal. Het was ook een soort bedevaart omdat hij en-passant ook nog even naar Lourdes, Santiago de Compostella en Fatima is geweest. Meer zien?   <<klik hier>>

16 jun 2006 Lis is geslaagd voor haar VWO-diploma. Hoewel ze er niet zeker van was is het toch gelukt. Ze heeft twee uur zitten shaken op de stoel en wilde het eerst niet geloven, maar het is dan toch waar. Van de week al een hele dag zitten wachten of ze bij het koffiehuis de Pelikaan was aangenomen. Hoorde ze de volgende dag pas een ja. Ach, dan valt wachten wel mee.
8 apr 2006 Familie Groen reŁnie

Wendy Groen en Desirť van Oostrum organiseerden op deze avond een reŁnie voor de nazaten van Jacobus Gijsbertus (Jaap) Groen geboren 9 Dec 1893 te Eemnes en overleden op 7 Dec 1936 te Laren. Een grote opkomst van meer dan 70 familieleden maakten dit tot een bijzondere avond. Er werden de nodige foto-albums en videofilms bekeken. Wilt u nog wat foto's zien?  <<klik hier>> 

18 mrt 2006 Bij gelegenheid van deze verjaardag van wijlen opi Jan komt de familie op bezoek bij Fenny in haar stulpje aan de IJssel. Jan had op de heenweg tante Jeanne opgepikt die dit wonder ook wel eens wilde zien (net zoals de overigen).
12 mrt 2006 Koos is getroffen door een hartinfarct en moest in allerijl naar het ziekenhuis alwaar hij zondag een dotterbehandeling heeft ondergaan waarbij een stent is geplaatst. Hij kan over enkele dagen naar huis en zal moeten revalideren. Wij hopen dat hij voorspoedig geneest en dat hij nu echt de tijd krijgt om van zijn boot te genieten. 
5 mrt

Vandaag, zondag de 5e maart 2006, om 10:11 uur werd de 2e zoon van Inge en Robert Franke geboren:

Yannick Sebastiaan Franke

Het was een zeer vlotte en zeer voorspoedige thuis bevalling (4 uurtjes) Met Inge, Yannick en natuurlijk het nieuwsgierige broertje Matthijs gaat alles erg goed, alleen vader Robert is nog wat onder de indruk. ;-)

<<click hier>>

19 feb

Vriendjes & Vriendinnetjes,

Het moment is aangebroken dat ik u allen kan laten delen in waar ik het afgelopen jaar in betrokken ben geweest. In de hoop dat het een aantal vragen wegneemt (Wat doen jullie nou eigenlijk?) en nieuwe oproept (kan ik de cd vast bestellen?) wil ik je aangeven waar je informatie over onze band kunt vinden, en een paar demo's van de nummers kunt beluisteren.

Groetjes, Arjan

MEER VINDT U OP DE VORIGE PAGINA'S << KLIK HIER >>


of maak gebruik van ons GASTENBOEK

This page was last updated on 08-03-2017 .