Mainframe2007

 Belangrijkste familie-gebeurtenissen in 2007

25 dec 1e Kerstdag en traditiegetrouw wordt er met de hele familie uitgebreid gegeten en gedronken. Na het diner gaan de kinderen te bed en dan wordt het kaartspel Kippennaaien weer in alle eer hersteld.
6 dec Ook voor Jan's gezin en (klein)kinderen was er natuurlijk weer het avondje van Sinterklaas met het nodige uitpakwerk want er waren surprises gemaakt, Inge was er duidelijk blij mee.
5 dec Ook dit jaar verleende Jan zijn diensten in de vorm van de Goedheiligman aan zijn zoon Arjan, het was weer een drukte van jawel op die school van hem.
15 okt

      
Weer zo'n opa-oma dag voor Matthijs en Yannick maar nu naar dierenpark Amersfoort.

1 okt Robert is door een headhunter verleid en is nu als projectmanager begonnen bij het grootste media/middelenbureau ter wereld: Carat. De eerste indruk is dat dit wel wat anders is dan het verkopen ... hij moet nu zelf waar maken wat ie belooft! 
30 sep Bijna 1 oktober, geboortedag van wijlen tante Griet, en dus is een groot deel van de nazaten van Hendrikse Heeck weer bijeen op de Lage Vuursche om een pannenkoekje te happen en bij te praten.
13 sep De lucht was hemelsblauw, de zon scheen volop, de temperatuur was aangenaam, het eten en de wijn smaakten weer perfect, er werd gezwommen, getennist, gegolfd, gefietst, gewandeld en gewinkeld... kortom, de vakantie van Miep/Jan, Inge/Robert/Matthijs/Yannick in het Chateau de Buros te Gabarret in Zuid-Frankrijk was (weer) fantastisch. 
14 aug Oma- en opadag.... mooi weer dus gaan Matthijs en Yannick mee naar het Dolfinarium in Harderwijk... wat een drukte maar ja, zo'n dolfijnenshow is toch iets geweldigs dus kwamen de boys ogen te kort met zoveel actie om ze heen.  
2 aug Vakantietijd en tijd over.... dus gingen Arjan en zijn vader vroeg op stap naar Ermelo om aldaar te op de meegenomen fietsen zo'n 80 km over de fraaie Veluwe te fietsen. Via Elspeet, Hoog Buurloo, Kootwijk en Garderen (pannekoekje eten) kwamen zij weer bij Ermelo uit maar konden de auto niet terugvinden... nou ja, het duurde even. Kortom, zij hadden een sportieve dag.
14 jul

Tante Jeanne vierde vandaag haar 84ste verjaardag in het verzorgingshuis Johanneshove te Laren. Door de vele familieleden en vriendinnen genoot zij van elke minuut. Naast vele bloemen en leuke cadeaus kreeg ze een digitale fotolijst met vele foto's van vroeger. Diverse familieleden waren verrast zich op de foto's te herkennen. Jeanne tot volgend jaar: dan 85 ! 

8 juli Koos was jarig, Marijke wordt jarig, dus was er voldoende aanleiding voor een partijtje. Omdat zij zo goed als permanent op hun boot verblijven was de familie uitgenodigd om een dagje mee te varen. Zo gezegd, zo gedaan. En op de plaatjes  (klik hier) zie je dat het weer meezat en een ieder het naar zijn zin had.
juni Ook dit jaar zocht Arjan samen met zijn vrienden Michiel en Robin weer het uiterste op als vakantiebestemming: Beijing (Peking) in China. Hier zie je hem op de Chinese Muur en wil je weten hoe hij daar gekomen is (met de Trans-Siberië Express !) en hoe hij op de steppen van Mongolië heeft rondgedoold? Klik dan <<hier>>
17 juni

Susanne trad ook dit jaar weer op met LIZ, Utrechts ensemble voor muziektheater. De voorstellingen vonden plaats van 14 t/m 17 juni plaats in Theater Kikker te Utrecht.
Er waren vele lovende kritieken voor meer informatie <<klik hier>> 

30 mei

Jan nam t/m 16 juni deel aan een motor-rally naar De Noordkaap.... een mooie maar soms barre tocht over in totaal 7000 kilometer via Kiel, boot naar Oslo, dan Bergen, (bijna op de) Noordkaap en terug via de Lofoten weer naar Oslo en Kiel. Met in totaal 40 motorrijders werd deze reis ondernomen. Lees meer <<klik hier>>

4 mei

En als opa Jan en oma Miep dan eens een dagje op de kleinkinderen moeten passen dan maken ze er meteen maar een dagje uit van zoals naar de Keukenhof te Lisse of naar Aviodome bij lelystad. En dan hebben niet alleen de kinderen plezier... kijk maar eens naar die leuke foto's  <<klik hier>>

18 apr

Suus is voor een paar dagen naar Berlijn, bij kennissen op visite. Ze kon voor een habbekrats per bus en wilde daar morgen haar verjaardag in kleine kring vieren.

17 apr

Inge vierde haar 33e verjaardag, ze was er speciaal voor naar de kapper geweest doch het was een bescheiden gezelschap wat haar bezocht op deze doordeweekse dag.... ze kreeg weer het nodige scrapwerk een een fraai colliertje van d'r ega.

7 apr

Het is bijna Pasen en Jan, Miep en de (klein/schoon) kinderen hebben een chalet gehuurd in Täsch, op 5 km afstand van Zermatt in Zwitserland. Het was prachtig weer, met de Gornergrad baan naar 3.000 meter hoogte en dan veel sneeuw op de skipistes voor de skiërs. De niet-skiërs gingen te voet de bergen in en verder was het 's-avonds gezellig kaarten en voor de rest alle aandacht voor de kids. Op de 14e reden we in prachtig weer in ca. 12 uur naar huis. Kortom, iedereen was weer lekker bijgekomen en vond dat we dit volgend jaar maar moesten herhalen. Wil je wat foto's bekijken? <<klik hier>>

5 mrt

Het is al weer een jaar geleden dat Yannick op de wereld kwam. We gaan dit zondag de 4e uitbundig vieren bij zijn ouders Inge en Robert.

PS:  Wist je al dat Robert een stormachtige carrière doormaakt? Hij is nu "Country Manager" en verantwoordelijk voor de complete e-mail marketing business in Nederland.  Dit betekent wel dat hij regelmatig voor overleg naar zijn Europese bazen moet in Denemarken... de bofkont.

18 feb

Miep bereikte vandaag de leeftijd van 58 jaar. De kinderen, de kleinkinderen, haar broer en zusters met aanhang (zelfs Alfred) waren op visite gekomen. Er werd weer het nodige uitgepakt en besproken en enkelen bleven zelfs (Chinees) eten. Kortom, het was best gezellig!

5 feb

Het bleef maar steeds kriebelen dus moest het er toch een keertje van komen.... Jan is weer schipper geworden. Hij heeft voor een zacht prijsje een zeiljacht, type Ventura 30 met een lengte van 9,23 meter op de kop getikt..... heeft wel behoorlijk onderhoud nodig dat betekent wel weer het nodige ellebogenstoom om het geheel in de vaart te krijgen maar is het geen plaatje?

Meer foto's zien? <<klik hier>>

28 jan

Onze Annet, met slingers om haar nek, werd 50 en dat moest in de bossen bij Hoog Buurloo gevierd worden, door met z'n allen een huifkar-tocht te maken. Onderweg was John's catering prima geregeld met warme glühwein, koffie en broodjes. Afgezien van enige motregen was het een gezellige dag.

23 jan GESLAAGD

Vandaag heeft Miep haar examen gedaan voor TNCC (Trauma Nursing Core Course). De cursus is ontwikkeld in de VS door de Emergency Nurses Association (ENA). Een deel was in het Engels. Voor Miep is dit een bijzondere mijlpaal omdat ze daarmee weer helemaal up-to-date is ! MIEP, FANTASTISCH GEDAAN EN VAN HARTE GELUKGEWENST! WE ZIJN TROTS OP JE!

21 jan Lis is jarig en de familie reisde af naar Empe om daar tussen de puinhopen van een verbouwing toch in een gezellig samenzijn haar verjaardag (en die van Fen) te vieren. 's-Avonds hebben Fen en Jan en de respectievelijke kinderschare het restaurant  van een Argentijn of zo in Zutphen onveilig gemaakt, nou ja, in ieder geval iets rijker. Kortom, het was al laat voordat een ieder weer thuis was.
12 jan John van Annet is al weer 49 jaar oud geworden, hij viert het feestje gelijk met Annet d'r verjaardag op de 28e. Het wordt danm een interessante dag want hebben wij begrepen dat ene Sara met een huifkar langs zal komen.
8 jan Na enig speurwerk zijn er diverse nieuwe personen en gegevens van bestaande personen aan de stamboom toegevoegd. Wellicht leuk op toch nog eens opa Jan Heek senior te zien, geboren op 1 april 1876 !!!! Hier op de foto uit 1958 met zijn kleinkinderen v.l.n.r. Jaap, Fenny, Jan jr., Annet, Fijtje en Koos. Meer portretten vind je natuurlijk bij de afdeling genealogie <<klik hier>>

5 jan De kids van Inge en Robert hebben de waterpokken...oppassen dus!
1 jan Een heel goed 2007 gewenst !

MEER VINDT U OP DE VORIGE PAGINA'S << KLIK HIER >>


of maak gebruik van ons GASTENBOEK

This page was last updated on 08-03-2017 .