Belangrijkste familie-gebeurtenissen:

in 2008 

  EN ZOALS GEBRUIKELIJK... EEN HEEL GOED 2009 GEWENST !!!
22 dec  2008

En dan is het alweer Kerstvakantie en gaan opa en oma weer met de kleinkids op pad ... met de stoomtram naar Wognum want daar was de Kerstman op bezoek die zowaar voor die kleine deugnieten een cadeautje had meegenomen. Afijn, met zo veel belevenissen is zo'n dag dus zo voorbij en voordat we goed en wel weer in de auto stapten en de terugreis aanvaardden, waren de heren al onder zeil. 

5 dec 2008

Ja hoor, net als vorig jaar was Sint Jan weer op bezoek op de Beatrixschool te Haarlem om daar de kinderen een leuke dag te bezorgen. Het is maar goed dat Arjan de nodige ondersteuning gaf want anders was er toch wel het een of andere mis gegaan. De kinderen vonden het weer geweldig getuige deze foto. En de Sint zelf had voor het derde jaar op rij weer een leuke dag met al die stralende gezichtjes. Zelf vierde hij het met de zijnen op de 6e en de surprises waren weer als vanouds voorzien van fraaie gedichten en leuke verrassingen.

14 nov 2008

Miep was het gezuip zat, van die 11 jaar oude Omega. En omdat ze in zekere zin ervoor gespaard had, wilde ze nu ook wel eens in een nieuwe wagen rijden. Dus erop uit en de dealers in de buurt tot wanhoop gebracht door diverse proefritten te maken en te zeggen dat we er nog even over na wilden denken. De keuze viel uiteindelijk op de Skoda Fabia omdat deze door familie was aanbevolen en de dealer er een compleet pretpakket voor een habbekrats (nou bijna) bij deed. Miep moet nog wel even wennen aan al die biebjes die haar waarschuwen voor diverse zaken zoals de afstand bij het achteruit rijden.

3 nov 2008

DSCF0038.JPGMatthijs was als 5e geëindigd bij de ballonnenwedstrijd tijdens de Beemster Kermis in juli j.l. Zijn ballon kwam tot Callantsoog, vlak bij de zee. Hij had dus samen met 9 anderen  mazzel want de overige 390 ballonnen waren allemaal de zee op gewaaid. Op de foto de trotse prijswinnaar (2e v.r.) 

1 okt 2008

Een druilerige dag en dan toch weer naar de Lage Vuursche voor dat jaarlijkse pannenkoeken eten met de familie en even te denken aan hen die er niet meer zijn.

22 juni 2008

Als je je zeilboot op het internet te koop aanbiedt dan moet je natuurlijk niet vreemd opkijken als er plotseling iemand komt kijken. Als man/vrouw-gegadigden op slag verliefd worden op het schip dan is de koop snel beklonken en is Jan schipper af. Waarom zo'n fraai schip verkopen? Omdat één of twee middagjes zeilen per jaar wel heel erg duur werden en Jan al dat geschuur, geschilder en gepoets zat was. Hij houdt het voorlopig even op die andere hobby van hem: motorrijden.

13 juni 2008

Bij de Van der Vlagjes is het dubbel feest. Esly wordt 21 en dat wordt gevierd! Dus allemaal naar Beekbergen ..... Maar wist u ook dat Renske geslaagd was voor haar VMBO-examen.... fantastisch toch?

12 juni 2008

Tante Jeanne werd 85 en vierde dat met familie en vrienden. Reden om nog even de stamboom te controleren en ja hoor, er bleken nog enkele feiten niet te kloppen dus is die weer helemaal bijgewerkt (kies eens links in het menu voor genealogie grafisch)! 

7 juni 2008

Op deze dag vertrok Jan met zijn motorfiets richting Rusland .... op 30 juni was hij weer veilig en heelhuids terug en kon hij terugkijken op een fantastische reis. Wil je er meer van lezen of zien <<klik hier>>.
Over een week of zo is de DVD film over zijn reis klaar, je kunt deze bestellen als je daar belangstelling voor hebt.

22 mei 2008

Rijdt Jan met zijn gereviseerde Honda een tweede proefrit, blijkt de rechtervoorvork lek. En er komen nog meer kosten aan en Jan is van plan om 4 juni naar Sint Petersburg af te reizen. Wat nu? Dit gaat zo dus niet lukken. Afijn, hij loopt een motorzaak in, ziet daar een leuke fiets en krijgt zowaar een redelijk bod voor z'n PC800 en dus ....... rijdt ie naar Rusland op een Pan European ST1100 uit 1995 die er zo uit ziet ..........

18 mei 2008

Matthijs is al weer een week van zijn gips af .... en alsof er niets gebeurd is gebruikt hij zijn arm weer als vanouds. Yannick begint steeds meer begrijpbaar Nederlands te spreken. Er wordt op deze zondag ook nog even bij opa en oma langs gegaan en, omdat het zonnetje schijnt en de boot al in het water lag, wordt er even gevaren. Het bleek achteraf toch nog wel wat frisjes. 

16 apr 2008

Annet en John hebben hun Meermarkt supermarkt in Apeldoorn helemaal verbouwd en zijn nu een Spar-vestiging geworden. Alle klanten, maar ook de familieleden, waren op de openingsreceptie uitgenodigd en konden met eigen ogen de prachtige nieuwe winkel aanschouwen. Onder het genot van een drankje en de actie-appeltaart werd nog even bijgepraat. Vanaf 17 april gaat de winkel officieel open en wordt een stormloop verwacht op de vele actieartikelen.

10 apr 2008 Matthijs heeft in het ziekenhuis opnieuw gips gekregen. De röntgenfoto's zagen er goed uit en als het allemaal meezit mag over drie weken het gips vervangen worden door een deel dat alleen de onderarm steunt. Kortom, hij geneest voorspoedig.
9 apr 2008

Omdat Matthijs nu niet naar school kan passen oma Miep en opa Jan op hem ... nou ja, ze gaan er weer gezellig op uit (naar het strand bij Wijk aan Zee)

2 apr 2008

Matthijs (4 jaar) is op school gevallen (kreeg een duw) en is ongelukkig terechtgekomen waardoor hij zijn spaakbeen en ellepijp in zijn linkerarm heeft gebroken. Hij zit nu thuis met z'n arm tot zijn oksel in het gips. Alhoewel het zetten in het ziekenhuis (met oma als verpleegster erbij) heel pijnlijk was, sloeg hij zich er kranig doorheen. Volgende week moet gekeken worden of het goed gezet is, zo niet dan volgt wellicht een operatieve ingreep. 
Meer weten? Stuur dan een berichtje aan ons <<klik hier>>

24 mrt 2008 2e Paasdag en in De Rijp wordt een brunch geserveerd voor de grote en kleine kids. Matthijs en Yannick mogen chocolade eieren zoeken in de besneeuwde tuin. 's-Middags lekker wandelen in de kou door het park en de oude buurtjes en dan doen tenslotte Arjan, Susanne en Jan een spelletje Kolonisten van Catan ..... had Jan voor zijn Sinterklaas gekregen maar kende het spel nog niet.... desondanks ging hij er met de winst vandoor! Beginnersgeluk dus.
18 mrt 2008 Hij zou vandaag zijn 94e verjaardag gevierd hebben ... we vergeten hem niet !
Geboren 18-3-1914 Overleden  4-1-2004
5 mrt 2008 Yannick is jarig maar het wordt pas de 8e gevierd !
17 feb 2008 Miep is morgen jarig maar viert het alvast vandaag... kinderen, kleinkinderen, zussen, zwager en Monica zijn gekomen om weer eens gezellig bij te praten. De Heken waren om meerdere redenen niet in de gelegenheid maar stuurden natuurlijk wel een kaartje.
4 feb 2008 Na anderhalf jaar wachten zijn ze eindelijk begonnen.... de renovatie van de tuin van Jan en Miep. Wil je zien hoe dit vordert klik dan <<hier>>
28 jan 2008 Annet jarig en viert het ook echt vandaag. 
19 jan 2008

De hele familie van de Holierhoeken (Miep d'r moeder heette Holierhoek) waren naar Raalte getogen om een laatste afscheid te nemen van tante Dora/Zr. Leo. Na de heilige mis is zij op het naast het Huize Angeli Custodes gelegen kerkhof begraven. 

18 jan 2008 Een spetterend optreden in theater Kikker te Utrecht van onze Suus als lid van het amateurgezelschap LIZ. De familie was uitgenodigd en toog door het slechte weer op tijd naar het theater. Helaas kwamen Rien, Wim en Marije vast te zitten in het centrum en toen ze drie kwartier te laat aankwamen was er geen geschikte plaats meer en moesten ze besluiten om naar huis terug te keren. Jan, Arjan en Inge kregen diverse fragmenten van eerdere musicals voorgeschoteld en dit keer had Susanne zelfs een (bijna) hoofdrol. Kijk eens naar de foto's <<klik hier>>
12 jan 2008 John van Annet wordt vandaag vijftig maar hij heeft er zo veel moeite mee dat hij Abraham niet wil ontvangen en zijn verjaardag dit jaar maar overslaat.... 
11 jan 2008

Hij is gek, koopt ie een oude motor om op te knappen. Nou ja, Jan heeft misschien niets beters te doen of is ie soms een motorhandeltje begonnen? Ziet er toch wel aardig uit zo'n Honda PC800. Helaas liep de motor  niet en moet er het nodige geverfd en gepoetst worden. Jan loopt wel te denken aan een vervolg op zijn motorreizen door Europa ... hij was al in het zuiden en noorden, straks naar het oosten? Wil je meer zien van de revisie van deze motor <<klik hier>>

5 jan 2008 De hele familie Heek en enkele familieleden van de Groenen waren te gast bij Fenny vanwege haar 54e verjaardag. Een drukte van jewelste en natuurlijk wilde iedereen het huis aan de IJssel bezichtigen.... vervolgens werd het zooitje verzameld in één van de werkruimten om aldaar enkele oude volksliedjes te zingen ter herinnering aan moeder Mieke en die Fenny op deze wijze uit de vergetelheid heeft weten te redden. En het klonk goed hoor "Aan de oever van de IJssel woonde eens een meisje, Greetje is haar naam.... Afijn, je begrijpt het al, het was weer bar gezellig.
1 jan 2008 Een heel goed 2008 gewenst !

MEER VINDT U OP DE VORIGE PAGINA'S << KLIK HIER >>


of maak gebruik van ons GASTENBOEK

This page was last updated on 25-05-2018 .